top of page

Toimitusehdot

Toimitusehdot voimassa 15.4.2020 alkaen.

Päivitetty 24.3.2024.

 

Tuotteen käyttö

Kht Vermillonin keppihevoset eivät ole lasten leluja eikä niitä voi suositella alle 14-vuotiaille. Nämä keppihevoset ovat tarkoitettu harrastusvälineiksi, keräilyesineiksi ja koristeiksi. Emme vastaa siitä, jos annettuja ohjeita ei noudateta. Alaikäisiltä on oltava huoltajan lupa tuotteen ostoon.

 

Toimitus

Tuotteet postitetaan Postin kautta. Toimitus on ilmainen Suomen sisällä. Muualle kuin Suomeen postittaessa postikulut ilmoitetaan kassalla. Tuote postitetaan 3 arkipäivän kuluessa. Tuote on yleensä perillä 2–6 päivän kuluttua. Muualle kuin Suomeen postittaessa tuote on perillä viikon – kuukauden kuluttua. Lähettäessä EU:n ulkopuolelle, hintaan saattaa tulla verot, joista ostaja huolehtii itse. Tuotteen voi myös tulla hakemaan Vantaalta. Postitushinnaston näet täältä.

 

Palautukset

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on lainmukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, joka lasketaan siitä alkaen, kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Tuotteen pitää olla alkuperäisessä kunnossa. Saatan vaatia tuotteesta kuvaa ennen palauttamista. Ostaja maksaa lähetyksestä aiheutuvat kulut. Rahat tuotteesta maksetaan takaisin ostajan ilmoittamalle tilille, kun tuote on palautunut. Tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta. Tilauksesta tehtyjä töitä ei voi palauttaa. Lähetän kuvia valmiista tilauksesta. Voit olla ottamatta tilausta, jos et ole siihen tyytyväinen. Tästä pitää ilmoittaa ennen maksamista. Minulla on oikeus myydä tilaajan suunnittelema tuote, jos tilaaja ei sitä halua.

Ota yhteyttä ennen palauttamista sähköpostilla.

kht.vermillon@gmail.com

 

Reklamaatio

Jos huomaat tuotteessa vikaa, otathan yhteyttä sähköpostilla.

kht.vermillon@gmail.com

 

Maksaminen

Maksuvaihtoehtoja on tilisiirto. Laitan tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiin maksutiedot. 

bottom of page